Discover our Mission

Al 15 jaar lang gepassionneerd tot uw dienst

Persoonlijke aanpak op Maat

BC Hospitality Services, kortweg BC, gaat voor een menselijke aanpak. Geen kant-en-klare pakketten. We gaan een persoonlijke en nauwe relatie aan met onze klanten, en onderhouden deze ook. Onze medewerkers zijn graag bereid om een extra inspanning te leveren. Die ingesteldheid maakt het verschil op uw evenement.

Respect en vertrouwen zijn vaste waarden binnen onze organisatie en worden door iedereen ondersteund. U zult het straks merken wanneer we uw gasten verwelkomen.

Ook op het vlak van prijszetting en facturatie hanteert BC een volledige transparantie. Alles is inbegrepen en vooraf vastgelegd. Zonder onaangename verrassingen. Want daar heeft niemand wat aan.

Een stap verder

“We walk the extra Smile for you!” Daar staan wij om bekend. Durf daarom méér te vragen. Wij denken mee in functie van uw evenement en gaan proactief op zoek naar oplossingen om het u gemakkelijker en uw gasten comfortabeler te maken.

Wie zijn uw gasten? Hoe kunnen we hen het best benaderen? Wat verwacht u van het evenement? BC gaat zoveel verder dan het louter inplannen van eventmedewerkers…

Als het kan tegen morgen

Nog twee hostessen nodig voor uw evenement morgen? Last-minute wijzigingen halen de planning van uw evenement door elkaar? Geen nood! Bel ons en ervaar meteen de flexibiliteit waarvoor BC bekend staat!

Contacteer ons

Tel klanten: (BE) +32 0479 571 334 / (NL) +31 681 27 87 87
Tel hostessen/ permanentielijn: +32 0468 160 160
E-mail: info@bchospitalityservices.com

Wil je graag bij ons werken? Schrijf je nu in via ons online sollicitatieformulier.