Event People

We kunnen rekenen op een bijzonder uitgebreid netwerk van flexibele medewerkers, die we kennen. Bij de selectie ervan gaan wij gericht op zoek naar mensen die aan het profiel van uw evenement voldoen. Strak in het pak of helemaal out of the box, steeds in de juiste sfeer.

Wat we doen

Uw product in de kijker

U bent op zoek naar gemotiveerde promoboys & girls om uw product of dienst op een inspirerende manier in het daglicht te stellen? ...

Casting

Specifieke profielen om uw event te animeren. Denk aan 3 kale mannen van 2 meter groot, iemand die het Chinees of het Swahili onder de knie heeft, een saaie tante of uitbundige bunny... Je kan het niet gek genoeg bedenken, wij gaan voor u op zoek!

Workshops & teambuilding

Interactieve animaties, waarbij uw gasten actief worden betrokken.
Indoor of outdoor. Voor alle leeftijden. Een interactieve quiz, een pop-up nagelstudio of kapsalon. Kids erbij? Denk aan tekensessies, goochelaars of balonnenplooiers, vogelhuisjes of een insectenhotel bouwen...

Semi-models

Modellen : ze komen in alle maten en gewichten. Wij focussen ons op subtop – modellen, die een grondige opleiding hebben genoten én de nodige ervaring hebben opgedaan, maar (nog) niet actief zijn in de professionele topmodellenwereld. Dat scheelt ‘em uiteraard in het budget.

Entertainment

Podiumshows, voorstellingen, zang – en dansacts, avant-premières... waarbij uw gasten het live-publiek vormen. Wij bezorgen hen een onvergetelijke ervaring, onder het motto “Sit back, relax & enjoy”.