Meet our people

Het onthaal: een cruciale pijler van ieder evenement! De eerste indruk die uw gasten krijgen bij aankomst moet bij hen meteen de juiste beleving opwekken.

Happy people

Goed opgeleide en tevreden medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Deze overtuiging vormt de hoeksteen voor de werking van onze organisatie. En biedt u op uw beurt de beste garantie op het welslagen van uw event.

Wie zijn uw gasten? Hoe kunnen we hen het best benaderen? Wat verwacht u van het evenement? Hospitality Services gaat zoveel verder dan het louter inplannen van event medewerkers …

BC Academy, de opleiding voor succes

Van registraties over vestiaire, of nog een ludieke verwelkoming bij de parking… bij ons kan u terecht voor het inhuren van professionele hostessen of hosts. Bij de selectie ervan gaan wij gericht op zoek naar mensen die aan het profiel van uw evenement voldoen.

Wouter Synquintyn, zaakvoeder BC: “Ik waak er persoonlijk over dat al onze medewerkers met de grootste zorg worden geselecteerd, opgeleid tot professionals én begeleid hen doorheen hun loopbaan bij BC. Motivatie, spontaneïteit en passie zijn hierbij van doorslaggevend belang! Jonge gemotiveerde medewerkers brengen we onder de vleugels van ervaren mensen die het nodige zelfvertrouwen uitstralen. U en vooral uw gasten zullen het merken: BC inschakelen staat borg voor het begeleiden van uw event naar het succes dat u ervan verwacht! Met respect voor uw noden en met een ongezien oog voor detail. Dat doen we zo al meer dan 15 jaar lang.”