Join Our References

Onze klanten vertellen

Hospitality...

Woorden omzetten in daden! Beelden zeggen zoveel meer dan mooie woorden. We delen graag enkele projecten met u.  Zo creëren we een heuse BC-Community van tevreden klanten.

Kom er bij!

Wouter en zijn team zijn ons al meteen opgevallen bij het begin van onze samenwerking sinds het prille begin van BC.
Hun sympathie en efficiëntie lijkt alsof je er een persoonlijk assistent bij hebt, ze kennen ons zo goed en vullen de gaten op waar wij geen tijd voor hebben gewoon omdat ze weten waar het om draait in deze wereld.

Sep MalfietCBO

Wij werken steeds graag samen met BC Hospitality.
Ondanks soms een korte briefing halen zij voldoende informatie eruit om iedereen gepast voor te bereiden voor de job. Ze blijven steeds bereikbaar voor wijzigingen in het team, ook al zijn deze zeer last minute.

BART FAGARDBDF PROJECTS

We kunnen BC Hospitality alleen maar aanbevelen bij anderen, en dat doen we trouwens al.
Het bureau is heel dynamisch en flexibel, want in onze sector (film sector) zeker een pluspunt is. De hostessen zelf zijn altijd presentabel, heel vriendelijk, enthousiast en dynamisch. Van ons krijgen ze een 10/10!

KATJA HEMMERYCKXSONY PICTURES

Heel blij met de service van Wouter en zijn team, enthousiast personeel, steeds beschikbaar, steeds bereid om mee te denken en oplossingen aan te reiken.

Alexander CoumnasYour Time To Smile

Mijn collega’s waren zeer positief over de hostess tijdens de Breakbulk Beurs. Ze was heel behulpzaam, was steeds bezig, zag zelf werk en deed het allemaal heel goed. Bedankt voor de goede service en volgend jaar werken we heel graag opnieuw samen.

Cindy CleirenAertssen

Omwille van de drukte ben ik vergeten om jou te bedanken voor de (eerste) aangename samenwerking! Ik ben zeer tevreden van het geleverde werk en kijk ernaar uit om verder te werken met jullie. Speciale complimenten aan de dames die op donderdag bij Utopolis voor ons hebben gewerkt

Rebecca BaetensRetail Detail

Tijdens de Breakbulk beurs de voorbije dagen hadden wij een tophostess. Wij wouden even benadrukken dat de hostess prachtig werk geleverd heeft en daar zeker positieve feedback voor verdient. Ze is vlot, ijverig en ziet het werk!

Sven D’hondtSafmarine

Het is altijd fijn samenwerken met BC Hospitality Services. Dat komt niet alleen omdat ze flexibel zijn en meedenken maar ook omdat ze gewoon goeie hostessen leveren. Voor corporate events vind ik het belangrijk dat de hospitality meisjes en jongens kunnen nadenken en een zekere maturiteit hebben, niet alleen een mooi gezicht. Het is bovendien ook fijn grasduinen in hun kledijportfolio zodat die tophostessen er ook top uitzien. Ik kan BC dus zeker aanbevelen.

Birgit WalreatFreelancer